Dragi clienţi,

În fiecare dintre Dumneavostră dincolo de agitaţia zilnică se află dorinţa de a găsi din când în când acel ceva care preţ de câteva minute sau câteva ore să vă facă să uitaţi de de grijile cotidiene, să vă relaxaţi şi să vedeţi lucrurile din jur sub o altă lumină, o lumină cu o uşoară tentă de roz.

Acel ceva poate fi descoperit în mozaic, în arta de a te juca cu pastilele mici din sticlă şi a le combina pentru a crea o anumită imagine sau un model. Încurajăm acest tip de activitate care pentru unii dintre Dumneavoastră poate fi un hobby, o activitate recreativă sau un stil de viaţă. De foarte multe ori descoperind arta mozaicului şi descoperind minunăţiile ce se nasc din diferite obiecte , unele chiar banale, veţi dori să experimentaţi şi să duceţi pasiunea pentru mozaic la un alt nivel, uneori chiar spre o uşoară dependenţă.

Din acestă dependenţă vine puterea de care avem nevoie pentru a răzbate printr-o nouă săptămână de muncă şi puterea de a visa la următorul proiect în care abia aşteptaţi să folosiți mozaicuri de toate tipurile şi formele, în culori deosebite.

Din showroom-ul nostru puteţi achiziţiona cantităţile dorite de mozaic, vrac sau pe suport, folosind uneltele potrivite şi apelând la imaginaţia Dumneavoastră puteţi începe să visaţi la propria lucrare de artă unicat.

Dacă vă fascinează mozaicul şi doriţi să încercaţi să creaţi lucrări din mozaic, puteţi să accesaţi blogul unei dragi cliente de-a noastră care folosind diferite tipuri de mozaic achiziţionat de la noi a reuşit să ducă ceea ce chiar dânsa numeşte Pasiunea "de" mozaic  dincolo de limitele imaginabile, de asemenea la dispoziţie vă stă şi pagina de Facebook.

Acum că ştiţi de unde vă puteţi procura materialele necesare, având şi posibilitatea să vă iniţiaţi în tehnica artei mozaicului nu rămâne decât să vă urmaţi imaginaţia şi să daţi viaţă ideilor Dumneavoastră.

Aşteptăm cu nerăbădare să ne trimiteţi câteva fotografii cu creaţiile Dumneavoastră!
 

 

Noutăţi


Lichidări de stoc în perioada 09-13 iulie 2018
Dragi clienți, săptămâna aceasta avem reduceri de până la 60 % la produsele

Modele noi de mozaic Iulie 2018
Dragi clienți, la început de iulie vă informăm că vom adăuga cât de curând în

Gresie în stoc la un preț accesibil
Dragi clienți, Vă anunțăm  că am suplimentat stocul nostru cu noi modele de

Săptămâna albastră la TOP MOSAIC 18-22 iunie 2018
Stimați clienți, săptămâna aceasta aduce cu ea o ofertă de 20 % reducere pentru

Program Showroom 1 Iunie 2018
Dragi clienți, Dorim să vă informăm că showroom-ul nostru va fi închis

Pasiunea pentru mozaic