Dragi clienți vă prezentăm un mozaic mai special.
Mozaic vitros luminescent care este perceptibil în întuneric atunci când primește lumină ultravioletă și care emite lumină în întuneric după ce a fost expus la o sursă de lumină naturală sau artificială pe o perioadă de timp de la câteva minute până la 8 ore.
Durata emisiei de lumină depinde de tipul de lumină la care este expus și de perioada expunerii. Acest mozaic deosebit atrage lumina şi atunci când rămâne în întuneric, mozaicul emană lumină treptat, pornind de la strălucirea puternică a primelor momente până la strălucirea aproape pală a ultimelor minute de emisie.
În funcţie de tipul de lumină la care este expus mozaicul se poate încârca în câteva ore, în cazul unui bec obişnuit, în câteva minute în cazul unui bec cu halogen sau lumină fluorescentă şi chiar instantaneu şi pe o perioadă nelimitată de timp dacă este expus la lumină ultravioletă.
Pentru un plus de efect se poate opta ca zona unde se aplică acest material deosebit să fie alternativă expusă la lumină ultravioletă şi la întuneric, de asemenea se pot face inserţii de mozaic fosforescent cu alte tipuri de mozaic din sticlă sau chiar alte materiale pentru placări pereţi sau pardoseli, inserţii printre plăcile de faianţă sau gresie. De asemenea acest mozaic poate fi foarte bine folosit şi pentru a decora anumite zone ale casei, pentru un plus de design obiectelor din jur şi chiar pentru a da viaţa unei lucrări de artă, unică şi vizibilă în orice moment al zilei sau al nopţii.
 

 

Noutăţi


INFO program 13 - 16 Septembrie 2019
Stimați clienți, Vă anunțăm că în perioada 13 - 16 Septembrie showroom-ul

TOP MOSAIC mai mult decât un showroom de prezentare
ești arhitect sau designer și dorești să discuți asupra detaliilor proiectelor

Program Showroom 17 Iunie 2019
Dragi clienți, Dorim să vă informăm că showroom-ul nostru va fi închis luni,

Program Sărbători Pascale 2019
Dragi clienți,   Dorim să vă informăm asupra programului special al

Perioada 14.02.2019 - 19.02.2019 inchis!
Stimați clienți, Dorim să vă informăm că în perioada  14.02.2019 -

Mozaic deosebit pentru un plus de efect