Dragi clienți vă prezentăm un mozaic mai special.
Mozaic vitros luminescent care este perceptibil în întuneric atunci când primește lumină ultravioletă și care emite lumină în întuneric după ce a fost expus la o sursă de lumină naturală sau artificială pe o perioadă de timp de la câteva minute până la 8 ore.
Durata emisiei de lumină depinde de tipul de lumină la care este expus și de perioada expunerii. Acest mozaic deosebit atrage lumina şi atunci când rămâne în întuneric, mozaicul emană lumină treptat, pornind de la strălucirea puternică a primelor momente până la strălucirea aproape pală a ultimelor minute de emisie.
În funcţie de tipul de lumină la care este expus mozaicul se poate încârca în câteva ore, în cazul unui bec obişnuit, în câteva minute în cazul unui bec cu halogen sau lumină fluorescentă şi chiar instantaneu şi pe o perioadă nelimitată de timp dacă este expus la lumină ultravioletă.
Pentru un plus de efect se poate opta ca zona unde se aplică acest material deosebit să fie alternativă expusă la lumină ultravioletă şi la întuneric, de asemenea se pot face inserţii de mozaic fosforescent cu alte tipuri de mozaic din sticlă sau chiar alte materiale pentru placări pereţi sau pardoseli, inserţii printre plăcile de faianţă sau gresie. De asemenea acest mozaic poate fi foarte bine folosit şi pentru a decora anumite zone ale casei, pentru un plus de design obiectelor din jur şi chiar pentru a da viaţa unei lucrări de artă, unică şi vizibilă în orice moment al zilei sau al nopţii.
 

 

Noutăţi


Paviment Appiani!
Paviment realizat cu mozaic ceramic Appiani de către artist-pictor Mădălina

Program special sărbători de iarnă
Dragi clienți, Dorim să vă informăm că în perioada 21 Decembrie 2017 – 5

Mozaic Appiani!
Dragilor împărtăşim cu voi ceva nemaipomenit realizat pentru prima dată în

Program Showroom Top Mosaic 1 Decembrie 2017
Stimați clienți, Vă rugăm să aveți în vedere faptul că în perioada 30

Vineri 17 Noiembrie ziua plină de culoare la TOP MOSAIC
În această zi de vineri ploioasă în care repetitiv se aude de peste tot "black

Mozaic deosebit pentru un plus de efect