Gresie faianta - Montare

 

Specialisti in montarea de gresie faianta

Gresie faianta este de nelipsit din orice casa. De multe ori, cand vrem sa ne decoram singuri casa, cu gresie faianta facem multe greseli. Poate nu toti dintre noi suntem profesionisti si nu ne prea pricepem sa ducem la bun sfarsit un decor cu bun gust.

Avand in vedere ca avem o multitudine de optiuni pentru a ne decora casa, ne punem in situatia in care nu stim ce sa mai alegem, creandu-se un haos in mintea noastra si nu ne mai focusam asupra unui plan concret. De aceea trebuie sa apelam la un profesionist, ca impreuna sa punem bazele unui plan.

Top Mosaic ne sprijina cu o echipa cu experienta in mozaic de toate tipurile, culorile si texturile, precum si suport tehnic in instalarea acestora.

Produsele Top Mosaic pot fi utilizate pentru placarea sau decorarea peretilor si pardoselilor in interior sau exterior, in bai sau in toata casa, in spatii de birouri sau comerciale, pentru piscine sau spatii pentru agrement, si nu in ultimul rand pentru lucrari artistice.

Un element foarte important ce nu trebuie omis, o instalare profesionista a placilor de gresie faianta va face diferenta si va crea o imagine unica pe orice suprafata. De aceea, gresia faianta dintr-o casa trebuie aleasa bine, astfel incat sa se imbine perfect si in armonie cu restul decoratiunilor din interior. Deasemenea, folosirea unor placi de gresie faianta de calitate va pune in valoare un stil modern si elegant.

gresie faianta  faianta gresie  gresie faianta gresie faianta

Noutăţi


Noi și colorate ! gamă de mozaicuri disponibilă doar prin Top Mosaic
Dragi clienți, avem pentru dvs. noi modele de mozaic din sticlă cu forme și

Mozaic unic doar la Top Mosaic!!!
Dragi clienți, Știm că vă plac noutățile și le așteptați cu nerăbdare, prin

Program Showroom 1 Mai 2018!
Stimați clienți, pentru că minivacanța de 1 Mai se apropie cu pași repezi, dorim

Mozaic din porțelan la super ofertă!!!
Porțelan 10 x 10 cm - Discount 50% Rezistență îndelungată în timp, duritate

Program de Paşte 2018
Stimați clienți dorim să vă informăm asupra programului showroom-ului nostru

Gresie faianta