Dragi clienți,

În acest început minunant de aprilie, ne pregătim cu drag și spor să vă încântăm cu o prezentare absolut minunată și nouă în cadrul standului TOP MOSAIC ce vă așteaptă să îi călcați pragul în perioada 7 – 10 Aprilie când echipa noastră va participa la expoziția anuală de specialitate Ambient Expo, ce va avea loc la Romexpo, ne veți găsi în Pavilionul Central, parter, stand B03.

Vedeta acestei ediții este reprezentată de un produs nou pe care suntem mândri să vi-l prezentăm, este vorba de mozaicul marca Appiani, o marcă de renume în Italia, cu o experiență de aproape 100 de ani în fabricarea plăcilor ceramice de înaltă calitate și care a revoluționat industria mozaicului prin cele două tehnici inovatoare de producere a mozaicurilor ceramice care le conferă o durabilitate și o rezistență la uzură excepționale.
Aceste mozaicuri dincolo de caracteristicile tehnice uimitoare sunt deosebite și prin cromatica interesantă, prin finisajele sale dar și prin multitudinea de colecții și mixuri care cu siguranță vă vor captiva și veți decide să le utilizați în proiectele Dvs. viitoare.

Vă așteptăm cu drag pentru a vă oferi detaliile necesare și a discuta asupra unor variante de amenajare ale spațiilor din locuința Dvs.

Pe perioada expoziției programul showroom-ului va fi cel normal, dacă vor surveni modificări vă vom anunța.
 

Noutăţi


INFO program 13 - 16 Septembrie 2019
Stimați clienți, Vă anunțăm că în perioada 13 - 16 Septembrie showroom-ul

TOP MOSAIC mai mult decât un showroom de prezentare
ești arhitect sau designer și dorești să discuți asupra detaliilor proiectelor

Program Showroom 17 Iunie 2019
Dragi clienți, Dorim să vă informăm că showroom-ul nostru va fi închis luni,

Program Sărbători Pascale 2019
Dragi clienți,   Dorim să vă informăm asupra programului special al

Perioada 14.02.2019 - 19.02.2019 inchis!
Stimați clienți, Dorim să vă informăm că în perioada  14.02.2019 -

AMBIENT EXPO 2016